Напередодні свят

21.08.2012 12:36   -
Автор:

Дворічанський район бурлить з самого ранку. Врожай ранніх зернових цього року добрий – тридцять центнерів з гектару. Тож виробники з гордістю виставляють прилавки, нахвалюють свій товар та частують гостей.

– Оце частинку нашого труда вам вручаємо. Попробуйте, і всій делегацією, бо цього року він як ніколи буде качественний.

На ярмарку не тільки хліб та зерно. М'ясо та ковбаси, овочі та фрукти, олія та звісно ж, домашня горілка – столи ломляться від достатку. Коли з хлібом насущним добре, впевнені селяни, є час і для відпочинку. У сусідньому Великобурлуцькому районі теж закінчили жнива, і зустрічають свята футбольним турніром. Кубок партії регіонів. Дванадцять років поспіль найкращі команди району змагаються за перемогу.

Дмитро Шенцев народний депутат України

– Наша политическая сила уделяет большое внимание развитию спорта. Мы сами спортсмены, мы пропагандируем спорт и здоровый образ жизни. Чтобы наши дети росли здоровыми крепкими, занимались спортом, а не спивались под пивными ларьками. Поэтому спасибо вам за активную позицию, удачи. Нас всех с праздником.

Запекла боротьба. Рахунок рівний, все вирішило пенальті. Переможець визначений – їм став футбольний клуб «Бурлук».

Спортсменам вручають нагороди за перемогу, дітлахам – подарунки авансом. У дитячому садочку села Шипувате свято – новий дитячий майданчик. Малюки зустрічають гостей із хлібом і сіллю.

Прийміть хліб. Спасибо моя золотая, как тебя зовут? Яна. Яночка тебе нравится в садике. Да. Спасибо. Давай поменяемся.

Якщо можеш подарувати радість – зроби це, каже народний депутат Дмитро Шенцев. А найкраща подяка за зроблене – щасливі посмішки дітей.

Дмитро Шенцев народний депутат України

– Это только начало, мы в пути, мы обязательно будем продолжать эту работу, обязательно будем продолжать благоустройство нашего детского садика. А к родителям хочу обратится и попросить – садик то рассчитан на 90 детей. Давайте работать над этим вопросом тоже, давайте заполнять его на 100 процентов.

До дня незалежності ще чотири дні, і свята продовжуються, каже народний депутат Дмитро Шенцев, і кожен отримає свій подарунок.

Андрій Соловйов, Ігор Луханін. «Харьковские Известия»