Нападение на главу армянской общины Самвела Хандамиряна

22.05.2012 18:04   -
Автор:

Молодики  зайшли на територію домоволодіння Самвела Хандамиряна. Господару довелось оборонятись від образ та кулаків хлопців. Зрозумівши, що компромісу не буде, Хандамирян узяв зареєстровану мисливську рушницю, зробив попереджувальний постріл. Це їх не зупинило і господар вистрелив вдруге, влучивши в руку одному з хлопців. Така версія самого Ханадамиряна та його адвоката. В прокуратурі області наразі ж інцидент з"ясовують.

Сергій Шевцов , начальник відділу прокуратури області:

-Сейчас как-бы по выстрелам мы говорить пока не можем, потому что у всех разные версии, и у стороны обвиняемого и у стороны потерпевшего говорят четыри раза стрелял.

Сергій Шевцов каже, хлопців було троє. Їхні батьки мають іншу інформацію.

Олександр Дударев , батько одного з хлопців:

-А парней сколько было? Их было четверо. Четверо? Да, их было четверо.

Та різняться думки й стосовно стану хлопців.
 
Олександр Дударев,  батько одного з хлопців:

-Не хамили, не грубили и пьяными не были.

В прокуратурі ж навпаки кажуть, молодики були напідпитку.  При цьому відомо, що один з них працює в правоохоронних органах.  Голова вірменської громади завжди брав активну участь у житті міста, будував храми, отримав ряд високих державних нагород.  У навмистність його дій не вірять і колеги.

Армен Асланян,  почесний консул Республіки Вірменія в Харкові:

-Он не способен совершить подобные поступки, он полностью контролирует себя. Он помагает налаживать международыне отношения. Не дает повода поставить под сомнение роботу следственных органов,пройдет немного времени и примут правльное решение.