Найвище в Україні колесо огляду засяяло

17.07.2012 22:56   -
Автор:

Найвище колесо огляду в Україні. 55 метрів заввишки – з нього буде видно усе місто. Безпека продумана до дрібниць. Кабінки обшиті пластиком з усіх боків, а ручка, яка відчиняє дверцята знаходиться ззовні. Напередодні провели тестові випробування. І колесо огляду засяяло різнокольоровими вогнями. Подивитися на таку красу хоча б здалеку прийшло чимало відпочивальлників у парку.

Сергій  відвідувач парку

-Красиво, завораживает, очень красиво, проведена большая работа людьми. Хочется прокатиться, посмотреть на город с высоты, тем более высота ж в два раза больше, чем старое.

Андріан відвідувач парку

-Впечатлений море, светится ярко, очень красиво, классно.

Іван відвідувач парку

-Видно его с разных точек города Харькова и уже очень хочется попасть наверх. Возможно это новый символ Харькова.

Статуя символу парку також буде підсвічуватись. Скляну білку виготовляли в Італії, наразі скульптура чекає черги на встановлення. Сам парк дедалі більше розквітає різнобарв*ям атракціонів, каруселей та ігрових майданчиків. Більшість елементів вже встановлено. Наразі тут продовжують монтувати ліхтарі, лави, роблять доріжки. Оформлюють вхідні групи до атракціонів та кабіни управління. Все має буде в єдиному стилі, в кожному секторі. Що ж стосується розваг, то наймаштабніша робота кипить в кімнаті жахів. Поки художники розмальовують осередок страху зовні, у середині створюється справжній трилер, в кращих голівудських традиціях.

Крістофер Кіп Полі творець кімнати жахів

-Ідея в тому, що тут жив Алекс Генрі Каслоу, він був чорний маг та вуду. Одного дня він помер при загадкових обставинах. Після нього тут ніхто не жив. Тепер цей будинок відкритий для туристів. Люди приходять сюди як до музею, але нажаль дух відьмака живе тут, він зачиняє їх у будинку і примушує пройти усі страхіття

В кожній кімнаті будинку на відвідувачів очікуватиме сюрприз. Старовинний інтер*єр приховує чимало несподіванок та жахіть. В першій кімнаті облаштують портрет головного героя історії. Він оживатиме перед відвідувачами. Буде тут і незвична бібліотека з секретом, унітаз, що плюється. Тут використають чимало спецефектів та складних механізмів. Вже готова і приймає відпочивальників ретро-зона. Майже готові – дитяча та французська рекреації. Усі заплановані роботи мають завершити до урочистого відкриття парку в серпні, на день міста.

Анастасія Полякова, Віктор Ноздрачов Харьковские Известия.