Найкращі регбісти Харкова отримали подяки міського голови

20.10.2020 11:59   -
Автор:
Регбійний клуб "Олімп" є 16-кратиним чемпіоном України з регбі-15. Фінал змагань відбувся в Одесі. Капітан команди Олег Косарєв розповідає, що чемпіонат видався непростим, проте у другому таймі команда впевнено виборола перемогу. Зберігати бойовий дух, за словами спортсмена, допомагає, насамперед, підтримка, яку надає місто, впроваджуючи спортивні програми та заохочуючи молодь до здорового способу життя. 
 
Олег Косарєв капітан команди, майстер спорту України
 
В Харькове спорт развивается на высоком уровне потому что Харьковский голова старается вкладывать много финансов и любви к спорту. Поэтому в Харькове очень популяризируется спорт. 
 
Для чемпіонів в стінах мерії провели урочистий прийом. Перший віце-мер Ігор Терехов зазначив, що такі перемоги допомогають підтримувати спортивний імідж Харкова на державному рівні. 
 
Ігор Терехов перший заступник Харківського міського голови 
 
Очень радостно, что вы не сбавляете обороты и выигрывая чемпионат вы действительно делаете неоценимое. Неоценимое, потому что вы превращаете город Харьков в спортивную столицу и самое главное, что ваш пример – это пример для наших детей, для нашего подрастающего поколения какими надо быть, как нужно воспитывать волю к победе, как нужно уметь побеждать и это, действительно очень здорово.
 
За високі досягнення та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту гравців команди нагородили подяками Харківського міського голови.