Награждение лучших

22.08.2012 12:13   -
Автор:

 

Останні приготування до прийому гостей. Розминаються музИки. Ведучий вносить корективи до сценарію. Запрошені для нагородження харків’яни розсаджуються по місцях з іменними табличками. Любов Удовиченко хвилюється, як ніколи. Каже, не звикла до таких урочистостеей, адже майже 40 років працює простим озеленювачем. І в мерії сьогодні вперше.

Любов Удовиченко, майстер дільниці Червонозаводського району СКП "Харківзеленбуд":

– О, мама, хорошо, сын меня сразу поддержал. А я, конечно…. волнительно как-то.

Поряд з Любов’ю Удовиченко такі ж звичайні харків’яни -лікарі та педагоги, спортсмени та музиканти, правохоронці, ветерани праці та почесні громадяни. Робота саме цих людей була оцінена як найкраща. Їм було вручено почесні грамоти та подяки.

Олександр Кривцов ,перший заступник Харківського міського голови:

– Мы прошедший год развивали Харьков, делали его ещё более благоустроенным, более красивым и это думаю видете вы, но саме главное, что это делается руками харьковчан и вашими руками.

Втім вмістити в одній залі всіх гідних відзнак – було неможливо. А тому прийом у мерії провели двічі.

Юрій Полковниченко,  директор палацу спорту "Зміна":

– Это награда всех. Я понимаю в моём лице, но наградили весь коллектив дворца спорта "Смена" и бассейна "Нептун". Поэтому большое спасибо за признание того, что мы не зря работаем.

Загалом, до Дня міста, Дня визволення Харкова та Незалежності України, нагородили понад 120-ть харків’ян, кращих фахівців. своєї справи.

Анжела Сушко, Євген Шинкаренко. "Харьковские Известия".