Награда нашла своих героев – паралимпийцев Харьковщины чествовали на местном уровне

12.11.2012 17:39   -
Автор:

За їхнім шляхом до перемоги на Паралімпійських іграх слідкували мільйони людей по всьому світу. А вдома чекали рідні. Волейболістку Інну Осетинську підтримували троє дітей і численні вихованці спортшколи, де вона працює вчителем. Жінка у складі команди виборола для України бронзову медаль. Її тренер каже, до цієї перемоги йшли довго та наполегливо.

Тетяна Овечкіна старший тренер відділення волейболу КДЮСШ №11

-Что помогло..ну наверно сила духа, талант моей спортсменки, которая несмотря ни на какие трудности, преграды, она доказала и завоевала эту бронзовую медаль, впервые в истории нашего национального спорта.

Та на цьому Інна не зупиняється. І вже повернулася до тренувань.

Інна Осетинська бронзовий призер XIV літніх Паралімпійських ігор

-Чтоб чего-то добиться, надо работать, надо продолжать,как ни в чём не бывало, как бы заново начать всё с нуля, на старых лаврах почивать нельзя, надо опять работать, работать, чтоб опять заработать, чтоб опять быть на высоте.

Від очільників міста та області паралімпійцям – шана та відзнаки: грамоти та подяки. А ще сертифікати на грошові винагороди.

Сергій Чернов голова Харківської обласної ради

-Среди более 4 тысяч спортсменов из 165 стран мира вы доказали, то, что и Украина, и Слобожанщина одна из сильных в мире.

Євген Савін заступник голови Харківської обласної державної адміністрації

-Вы герои Харьковской области, вы герои Украины, слава вам и почет, ещё раз от всей души поздравляю вас с вашей замечательной победой.

Тепер харківські паралімпійці готуватимуться до нових відповідальних змагань. А це чемпіонат Європи, світу. У місті пообіцяли знов і знов підтримувати спортсменів з особливими потребами.

Олександр Попов заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту

-Мы будем создавать для вас условия, мы будем ремонтировать спортивные базы и создавать для вас как можно больше комфорта, уважения и почёта.

Анастасія Полякова, Ігор Луханін, Харьковские Известия