Нагородження стипендіатів у Дзержинському районі

19.10.2012 21:45   -
Автор:

Єлизавета вісім років займається художньою гімнастикою і на відімінно вчиться в школі. За свої здібності та таланти її удостоїли стипендії міської ради.

Єлизавета Спузяк стипендіат

-Ты понимаешь, что ты на что-то способен и в тебя верят. И ты хорошо учишься.

У Дзержинському районі стипендії міськради протягом цього навчального року будуть отримувати тридцять два учні. Двадцять дев"ять матимуть Президентську стипендію, а одиннадцять- міського голови. Окрім цього, народний депутат Валерій Писаренко запропонував ще одну стипендію. Її даватимуть за спортивні, творчі здобутки,  а також досягнення у навчанні учням Дзержинського району.

Валерій Писаренко народний депутат України

-Это будет ежемесячная стипендия, которую мы будем ежегодно вручать самым лучшим ученикам. Для того, чтобы Дзержинский район и дальше продолжал оставаться в лидерах по образованию в городе Харькове.

Те що Дзержинський район і справді лідер в освіті доводить і кількість усіх стипендій. У цьому районі їх серед інших найбільше. До нової стипендії, яку вже скоро запровадять, тягнутиметься Олег Першин, спортсмен. Поки ж він стипендіат міського голови.
 
Олег Першин стипендіат

-Конечно буду стремиться, всегда хочется достичь чего-то большего. Это стимулирует, денежное вознаграждение всегда радует.

Мати Олега каже, такі стипендіальні заохочення- велика допомога.

Світлана Першина мати стипендіата

-И для родителей помощь, и для детей помощь, и все-таки будет стремиться к чему-то большему.

Євгенія Кутнова, Ігор Луханін.Харьковские Известия