Нагородження кращіх лікарів

21.08.2012 12:43   -
Автор:

 

Синя стрічка та диплом. До перемоги в номінації кращій головний лікар Першої столиці вона йшла роками. Не словом, а ділом доводила звання кращого. Марина Бакуменко працює головним лікарем студентскої лікарні – двадцятки. Медзакладу, який обслуговує тисячі студентів.

Марина Бакуменко головний лікар студентської лікарні

– Это в первую очередь оценка деятельности лечебного учереждения. И это награда особенно трогательна для меня потому что есть государственные трогательные награды и множество других, но эта особая честь потому что выбирали коллеги.

Обрали двадцятку, як і лікарню для пілотного проекту у реформуванні медичної галузі, каже народний депутат Ірина Бережна. Дев’яносторічний досвід медзакладу тому пішов на користь.

Ірина Бережна народний депутат України

– За плечами этих докторов тисячи спасённых жизней и вот как раз и они заслуживают самых больших похвал, наград и благодарностей. И отдельная для меня радость это то, что на базе 20-й студенческой больницы мы планируем внедрить пилотный проект в рамках города Харькова, в рамках проведения медицинской реформы.

Звання кращого серед головних лікарів отримали і ще чотири завідувача медзакладів Першої столиці. Серед нагороджених керівники міської офтальмологічної клініки імені Гіршмана, клінічних лікарнень №17 та номер тринадцять і головний лікар сьомої стоматполіклініки.

Геннадій Кернес Харківській міський голова

– Мы вместе все заинтересованы только в одном, чтобы в Харькове были созданы условия для доступной медицины, качественной медицины и соответственно это всё зависит от нас всех. Я вам желаю, чтобы ваш труд был востребован всегда и ценился по-настоящему. Спасибо вам за вашу работу.

Ігор Бескровний, Віктор Ноздрачов. «Харьковские Известия»