На время проведения марафона движение транспорта ограничат

16.08.2014 17:22   -
Автор:

Стартують спортсмени як завжди – від стадіону Динамо. Задля безпеки бігунів рух транспорту обмежують на час проведення марафону – з сьомої години ранку до третьої години дня. Закривають частину вулиць Динамівської, Новгородської, Сумської – від перехрестя з вулицею Весніна і до Білгородського шосе. Далі – до пілонів на виїзді на П"ятихатки. Працівники ДАІ виставлять пости та огороджувальні знаки. Заборона діє для всіх – автолюбителів, маршруток та тролейбусів – номер два та дванадцять.

Євген Федорчук заступник директора Департаменту транспорту

Троллейбусный маршрут поедет по маршруту проспект Победы, Людвига Слободы, улица Ахсарова, проспект Ленина, площадь Свободы, 12-ый маршрут – Клочковская, 23 Августа, улица Космонавтов, Деревянко, ул. Балакирева.

Анастасія Полякова кореспондент

Чотири маршрутки, що прямують до селища Жуковського та П"ятихаток, будуть повністю відмінені. Це 33-я, 223-я, 278-а та 202-а. Решта ж піде в об'їзд перекритих ділянок.

Євген Федорчук заступник директора Департаменту транспорту

Как пример, 65-ый маршрут Проспект Жуковского, академика Проскуры, Чкалова, Жилярди, Героев Труда до торгового центра Дафи, вот так будет с 7 до 15-ти будет схема движения этого маршрута.

Дістатися до Лісопарку можна трамваєм. Тим же кому треба до селища Жуковського – треба об"їзжати через Салтівку. Більш детально зі змінами руху громадського транспорту можна ознайомитися на сайті міськради.  Тільки-но марафон закінчиться – о третій годині дня весь транспорт пустять звичним маршрутом.