На Северной Салтовке построят новую троллейбусную линию

17.04.2019 17:21   -
Автор:
57 нових тролейбусів планують придбати в мерії за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку. Перші чотири мають поставити вже протягом найближчих двох місяців. Вони курсуватимуть на маршрутах другого тролейбусного депо. 
 
Євген Водовозов заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста
 
Двенадцатиметровые классические низкопольные троллейбусы производства корпорации "Богдан". Это первый контракт, который заключен. По второму контракту я говорить не могу, потому что он только объявляется.
 
Також цьогоріч, проте вже за рахунок коштів міського бюджету, мають побудувати нову тролейбусну лінію на Північній Салтівці. Це давно було у планах мерії. На маршруті встановлять нові опори контактної мережі та вуличного освітлення, збудують тягову підстанцію.
 
Євген Водовозов заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста
 
От метро "Героев труда", от терминала сегодняшнего существующего до круга на Натальи Ужвий, который сегодня существует, только с другой стороны, с Гвардейцев Широнинцев. Грубо говоря, замкнуть круг всей Северной Салтовки и подвозя людей к метро, более коротким путем и более комфортно.
 
У майбутньому, зазначив Євген Водовозов, нова тролейбусна лінія дасть можливість розробити і нові транспортні маршрути, за необхідності та для зручності пасажирів.