На Салтовке автобус столкнулся с легковушкой : пострадали три человека

19.11.2012 18:02   -
Автор:

Олег Ніконенко старший інспектор відділу ДАІ м. Харкова

-Водій автомобіля Опель, чоловік 92-го року народження, виїхав поки з невідомих причін на смугу зустрічного руху та зіткнувся з маршрутним автобусом Богдан 294-го маршруту.

В ДТП постраждав водій легковика і двоє пасажирів автобуса. Жінку та дівчину доставили в лікарню з ударами голови і закритими черепно-мозковими травмами. У водія Opel – травма грудної клітини та перелом ноги. Подібні інциденти за участі маршруток непоодинокі. Винних вистачає з обох боків, говорять в ДАІ, як серед недобросовісних водіїв маршруток,  так і легкових та вантажних авто.

Внаслідок цієї аварії, яка сталася у липні на Роганському житловому масиві в районі Окружного мосту на лікарняні ліжка потрапили аж 16 пасажирів. У найважчому стані був водій автобуса.

А ось в цій аварії теж фігурує маршрутка. Інциндент стався місяць тому на спуску Жилярді. Тоді пасажири маршрутного таксі залишилися неушкодженими, травмувався лише водій хлібовоза. Винуватцем події виявився її тртий учасник ДТП – водій іномарки.

Олег Ніконенко старший інспектор відділу ДАІ м. Харкова

-В черговий раз звертаємося до всіх водіїв, особливо до водіїв маршрутного транспорту тому що під час перевезання пассажирів саме в їх автомобілях знаходиться більша кількість пасажирів, чим скажімо в легковому автомобілі. Але однак хотілося звернутися до всіх учасників руху і пішоходів. Суворо дотримуватись правил дорожнього руху.

Ігор Бескровний, Євген Шинкаренко Харьковские Известия