На Рымарской очередное “минирование”: на сей раз людей эвакуировали из областного управления миграционной службы

30.06.2015 17:06   -
Автор:

Вулиця Римарська. Сьогодні тут – чергове "мінування". Цього разу бомбу шукали в Головному управлінні Державної міграційної служби.

Ірина Артем’єва харків’янка

Приехали мы где-то в 11:30, оформлять загранпаспорт. Ну, зашли, завели меня фотографировать и тут резко объявляют, что здание заминировано, всех выводят. Говорят, ждать более двух-трех часов, мы тут находимся уже полтора часа и неизвестно, что, когда.

Повідомлення про мінування до відділку міліції надійшло об одинадцятій сорок, на місце прибули оперативники та вибухотехніки зі службовими собаками. Вулицю перекрили від оперного театру до провулку Кравцова. До сусідніх з міграційною службою будівель теж було не дістатися.

Віктор харків’янин

Не могу попасть на работу, да. Приехал только что, и сказали, что улица Рымарская заминирована. Милиция стоит, меня не пускают.

Аби потрапити на роботу, Віктору та ще кільком десяткам людей довелось чекати кілька годин. Весь цей час в начебто замінованій будівлі шукали бомбу. Вибухотехнікам довелось оглянути майже тисячу двісті квадратних метрів. Висновок звичний: ніякої бомби в адмінбудівлі не було. Наразі правоохоронці займаються пошуком особи, яка подзвонила в міліцію з хибною інформацією про мінування.