На проспекті Гагаріна взялися за переробку верхнього шару трамвайного переїзду

16.07.2012 22:27   -
Автор:

Рік тому переїзд на Гагаріна сдали в експлуатацію. Але підрядник не впорався із поставленою задачею і в результаті верхній шар асфальту треба перестелити.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Мы этот вопрос закроем. Конечно, за счёт подрядчика, не за счёт денег бюджета. Мы требуем, чтобы это было выполнено так качественно, как это было выполнено на площадки Востания.

Ремонтники зараз демонтують верхній шар переїзду. Бетонну основу зрізають по шматках.

Потім переїзд наново забетонують. На усі переробки у мерії дали підрядникам сімнадцять днів. У зв*язку з цим рух трамваїв по вулицям Першої Кінної армії, Кірова, Плеханівській – закритий. Поки для авто перекривати дороги не будуть. Але від заторів водіям не втекти.

Ігор водій

-Долго, уже, наверное, пол-часика где-то стоим .

Роман водій

-Сколько надо. Для любимого города – сколько угодно. И в пробках будем стоять.

Нові трамвайні переїзди робитимуть і у інших районах міста. Зокрема, по вулиці Героїв Праці, Жовтневої Революції. Бетонний трамвайний переїзд з*явиться і на проспекті Леніна, біля пам*ятника Козаку Харьку. Також реконструкція переїзду запланована на площі Рози Люксембург.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-Потому что там будет сохранено трамвайное полотно. Но мы его должны правильно переложить. Потому что то, что было сделано раньше – это было сделано неправильно.

Мер запевнив, на усіх переїздах перевіряти якість роботи підрядників будуть суворо і надалі. Усі вади та недоробки мають усуватися. Бо кожен відреконструйований об*єкт має прослужити місту не один десяток років.

Олена Завгородня Євгеній Дроботов Харьковские Известия