На порозі і головне жіноче свято – 8 березня

01.03.2013 19:13   -
Автор:

У залі театру Пушкіна – справжній квітник. Тут зібралися жінки різних професій. Освітяни, медики, комунальники. В усіх сферах – без знань та вмінь представниць прекрасної статі – не обійтися. Серед присутніх – і вчитель з двадцятирічним стажем Наталія Донець. Жінка говорить, і будні, і свята любить проводити на роботі.

Наталія Донець вчитель української мови

-Мені настільки подобається. Я настільки люблю свою професію, своїх дітей,і дуже люблю свою школу.Найцікавіше кожного дня приходити і бачити оці посмішки, бачити оці очі, які дивляться на тбе і чогось від тебе чекають. Чекають посмішки, чогось такого цікавого на уроці.

За свою відданість професії – жінка отримала почесну грамоту. Окрім Надії Донець були відзначені близько десяти представниць прекрасної статі, які працюють і живуть у Дзержинському районі.

Геннадій Кернес Харківський міський голова

-И я хочу искренне сказать от себя лично, что вы, не имеет значение, какого возраста, какой профессии, какого социального статуса, достатка – должны всегда быть красивыми, счастливыми, и конечно, жизнерадостными.

Не дивно, що заради жінок стільки вже було зроблено у світі та ще безліч вчинків попереду, продовжив мер. До цих слів приєднався і нардеп Валерій Писаренко.

Валерій Писаренко народний депутат України

-Хотел вас поблагодарить. В первую очередь потому что каждая из вас, кроме того, что она является для кого-то матерью, для кого-то сестрой. Кто-то уже бабушка – она при всём при этом остаётся женщиной. Женщиной, которая дарит нам мотивацию всех наших действий.

У теплій атмосфері театру Пушкіна – подарунком для усіх присутніх стала вистава "Хитромудра закохана".

Олена Завгородня