На площади Свободы начался монтаж праздничного городка и новогодней елки

23.11.2016 15:49   -
Автор:
На головній площі Харкова в самому розпалі передсвяткові клопоти. Звозяться та збираються елементи святкового містечка та частини різдвяної ялинки. Майже тридцятисемиметрова зелена красуня буде найвищою в Україні. Цього року, розповідають у міськраді, вона обзаведеться новими декораціями.
 
Світлана Дуденко головний художник Харкова
 
На елке будут новые цветовые комбинации, различные зимние орнаменты и надпись, только теперь уже поздравление с Новым, 2017 годом.
 
Тетяна регіональний менеджер із продажів
 
Хотелось бы увидеть что-то новенькое в этом году. Всегда остается масса впечатлений от новогодней елки. праздник же все-таки новогодний, хочется сюрпризов. хочется подарков. Хочется еще раз окунуться в мир детства. 
 
Завершити монтаж новорічної ялинки в міськраді планують до Дня Святого Миколая, дев'ятнадцятого грудня. Приблизно в такі ж строки має завершитись і встановлення святкового містечка. Саме в ньому, а також на інших міських локаціях протягом новорічних свят відбудеться близько п'ятдесяти культурних, розважальних та спортивних заходів. 
 
Наталія співробітник страхової компанії
 
В прошлом году были, впечатления самые отрадные. Ждем, что будет в этом году. 
 
Дмитро студент
 
Было интересно в прошлом году, в этом году тоже пойду. Так же весело, как в прошлом году будет, а может и еще лучше. 
 
Наразі ж, поки тривають монтажні роботи, транспортний рух на площі Свободи обмежений. Проїхати можна тільки з правої сторони. Так само обмежений він буде і протягом новорічних свят. Водіям в Департаменті інфраструктури міськради радять мати це на увазі.