На площади Конституции перенесли остановки общественного транспорта

31.10.2012 19:14   -
Автор:

Вулиця Університетська. Вільна від заторів автівок та натовпу людей. Звідси прибрали зупинки маршруток. Тепер вони не псуватимуть зовнішній вигляд оновленної площі.

Марина молода матуся

-Здесь было довольно-таки грязно, плиток не было, всё было занято, закрыто, народу куча, автобусов масса, сейчас конечно в сравнение не идет, здесь спокойно можно ходить.

Та про людей, які щодня звідси відїжджали на громадському транспоті також подбали. Маршрути залишили на площі, тільки перенесли їх на Бурсацький узвіз, навпроти градусника.

Анастасія Полякова кореспондент

-Необхідно лише повернути з вулиці Університетської і ось тут неподалкі від виходу зі станції метро Історичний музей облаштували нову зупинку транспорту. Встановили павільйони, дорожні вказівники. Також зробили кишеню для автобусів, таким чином вони не заважають загальному руху автівок.

Такі заходи – один з етапів реконструкції площі Конституції. А ще це у свою чергу має убезпечити посадку городян на маршрутки. Звідси відправляються три автобуси – двісті сорок перший, двісті тридцять восьмий,  та двісті сімдесят другий. Люди зміни вже оцінили. Кажуть, тут і просторо, і зручно, і умови всі створені.

Юлія інженер-проектувальник

-Здесь удобней, здесь меньше людей ходит, там же всё-таки тротуар, так что здесь намного удобней.

Катерина Литвиненко пенсіонерка

-Изумительно! удобно очень, здесь остановка, дождь, подойдёшь и на отсновке укрытие есть, отлично!

Вікторія фінансист

-Здесь они именно на своём месте, то есть всё как положено, один в один, и платформа, и всё обозначено. Сейчас вообще удобно, допустим дождь идёт, там скамеечки и можно ждать.

Також на площі Конституції триває реконструкція будівлі Історичного музею.

Анастасія Полякова, Євген Шинкаренко, Харьковские Известия.