На перекрестке улиц Пушкинской и Ярослава Мудрого коммунальщики устраняют разрытие

07.04.2016 14:39   -
Автор:
На пішохідному тротуарі перехрестя вулиць Пушкінської та Ярослава Мудрого комунальники усувають розриття. Тут аварійна бригада КП "Харківводоканал" проводила ремонт водопровідних мереж. І тепер фахівці виконують завершальний етап робіт – міняють основу колодязя.
 
Олександр слюсар аварійно-відновлювальних робіт КП "Харківводоканал"
 
Колодец достаточно старый. Основание пришло в негодность и мы его восстанавливаем. Мы сняли кирпич и цементный раствор, которые уже, так сказать, отработали свое. И укладываем новые материалы. Здесь будет всё, так сказать, асфальтировано для того, чтобы горожанам было комфортно передвигаться. Ну, и чтобы красивый город был у нас. 
 
Покласти новий асфальт на цьому об'єкті, – попередили шляховики, планується після того, як будуть закінчені інші планові роботи по відновленню дорожнього покриття.
 
Олександр майстер КП "Шляхрембуд"
 
На Алексеевке были, на Асхарова. Там устраняли "водоканала" разрытия. На Иванова, Балакирева. В планах: еще на Пушкинской, Петровского. Там есть на тротуаре тоже большое разрытие. Это уже завтра, сегодня не успеем. 
 
Як результат, нині біля виходів метро Пушкінська засипали ями, вирівняли пішохідний тротуар, ще й пофарбували придорожній паркан. Тож, до благоустрою на подібних об'єктах міські служби застосовують комплексний підхід.