На Новых домах ремонтируют внутриквартальные дороги

30.10.2019 14:03   -
Автор:
Той випадок, коли проблемне питання було вирішено. І вирішено на особистому прийомі Харківського міського голови Геннадія Кернеса. На нього прийшли мешканці п'ятиповерхівки по проспекту Героїв Сталінграда, 148-В, що у Слобідському районі. Розповіли про стан внутрішньоквартальної дороги та тротуарів. Показали фотографії їхнього стану. Покриття оновити і зробити все якісно – такий був вердикт мера.
 
Дмитро Енутін виконроб підрядної організації
 
Были ямы, в некоторых местах не было асфальта. Мы демонтировали асфальт старый, защебенили. Поставили бордюр новый 360 метров погонных. По тротуарам – поставили 170 метров погонных поребрика. 
 
На об'єкті, додає Дмитро Енутін, шляховики працюють вже не перший тиждень. Пояснює, процес фрезерування видався доволі тривалий. Першими привели до ладу виходи з під'їздів. Зробили так аби місцевим мешканцям було зручніше. 
 
Дмитро Енутін виконроб підрядної організації
 
В процессе проведения работ было заасфальтировано 270 метров квадратных тротуаров. Были сделаны понижения возле каждого из подъездов, ступеньки, чтобы людям было удобно сходить. Сделали парковочные места, об этом люди просили, потому что их здесь не было. Людям должно понравиться. 
 
А з часом шляховики стали і до асфальтування самої внутрішньокварталки. Її площа близько 800 квадратів. Планують оновити покриття в найкортші терміни.