На Московском проспекте до 1 июля закончат второй этап реконструкции

27.06.2016 12:27   -
Автор:
Це Московський проспект. Незважаючи на вихідний і шалену спеку, сьогодні тут 30 одиниць спецтехніки та з два десятки ремонтників. Півкілометровий відрізок дороги від вулиці Електромеханічної до Енергетичної для проїзду транспорту перекритий. Автомобілі рухаються лишке в бік центру. Оскільки шляховики стали до завершального етапу реконструкції цієї ділянки дороги – до асфальтування. 
 
Володимир Гавриленко виконроб 
 
По направлению движения в город нижний слой асфальта уже уложен. Проезжая часть из 9 метров  стала 12,75. Точно так же и здесь будет 12,75. Что придаст удобства для водителей. И для движения. Сейчас мы заканчиваем асфальтировку этого участка в нижнем слое. По асфальту одна сторона 1000 тонн, сюда 1000 тонн нижний слой. Это 2 тысячи. И так же 2 тыс. будет уложено ЩМА . на этот участок.  Верхний финишный. 
  
Це так званий другий етап реконструкції Московського проспекту. Крім капітального ремонту проїжджої частини та пішохідної зони ремонтники тут повністю переклали всі мережі: водовід, тепломагістраль, ливневу каналізацію. Крім того біля ХЕМЗу на перехресті встановили світлофор. Такий же з"явиться і на перехресті Московського проспекту з вулицею Енергетичною. А тут, де ми зараз, бачимо розриття – буде парковка. 
 
Володимир Гавриленко виконроб 
 
Здесь на этом месте будет парковка на четыре с лишнем квадратных метров – парковочная зона для автомобилей, которые стоят возле офисов, будут все стоять на парковке.
 
Всі роботи з асфальтування цієї ділянки  шляховики обіцячють завершити до першого липня. Після ж стануть до ремонту проїжджої частини в бік перехрестя проспектів Льва Ландау з Московським.