На Харьковщине за выходные утонули 5 человек, среди которых двое детей

27.06.2016 12:04   -
Автор:
З початку відкриття купального сезону на Харківщині потонуло 18 осіб. І лише за останні вихідні – 5-ро людей, 2-є з яких діти.  Про це повідомляють в облуправлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій. Так, 25-го червня на водоймі у селищі Велика Данилівка потонув 9-річний хлопчик. А у Балаклійському районі не зміг виплисти 30-ти річний чоловік.
 
Село Чепіль Балаклійського району області. У річці Сіверський Донець під час купання потонув чоловік – мешканець села Гусарівка того ж району. Тіло загиблого доставали з води водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області.
 
26 червня на водоймах оболасті потонуло ще 3 людини. Серед них була і 5-ти річна дитина.
 
Трагедія трапилась на Берецькому водосховищі, що у Первомайському районі. Ще 2 трагічних випадки сталися в Ізюмському районі. У воді біля берега річки Сіверський Донець, у місті Ізюм, виявлено тіло чоловіка віком приблизно 30-35 років. З річки витягли і ще одного загиблого чоловіка, дані якого встановлюються
 
Щоб уникнути летальніх наслідків, надзвичайники попереджають: ні в якому разі не варто заходити у воду у нетверезому стані. Батькам же особливу увагу треба приділяти дітям – не відпускати їх плавати без нагляду та не дозволяти долати великі відстані. І всім не забувати – купатися варто лише в спеціально відведених місцях.