На Героев Труда под колесами трамвая погиб пешеход. Не исключено, что причиной могли стать наушники

17.07.2017 17:41   -
Автор:
Саме навушники можуть стати причиною трагедії. Не відкидають цю версію і в аварії по вулиці Героїв Праці, що сталась близько одиннадцятої години. За словами очевидців, пішохід йшов зі сторони ринку, переходив колії і потрапив під колеса трамваю номер двадцять сім.  
 
Юлія Герус інспектор патрульної поліції 
 
По словам очевидцев, трамвай двигался со стороны Тракторостроителей в сторону Героев Труда, водитель сигналил, потом принял экстренное торможение, после чего водитель вышел и увидел под колесами человека.
 
На місце викликали швидку, проте медики констатували, що допомогти вже нічим не зможуть. Від отриманих травм чоловік загинув одразу. 
 
Юлія Герус інспектор патрульної поліції 
 
Эвакуатор поднимал трамвай, чтобы из-под трамвая достать человека. Около тридцати лет молодой человек, видимо шел в наушниках, лежат наушники.
 
Водій трамваю тисяча дев'ятсот вісімдесят шостого року народження. Жодних пояснень дати не зміг, його у шоковому стані забрала швидка. Усі обставини аварії з'ясовуватимуть слідчі. Зокрема, точне місце удару, а саме, чи рухався чоловік по пішохідному переходу, чи ні. Взагалі, в управлінні превентивної діяльності звертаються до всіх учасників дорожнього руху з проханням бути більш уважними та пам'ятати, що іноді просто неуважність може стати причиною трагедії.
 
Олег Ніконенко заступник начальника відділу спеціальних заходів УПД ГУ НП в Харківській області
 
Як при керуванні транспортними засобами використовувати мобільні засоби зв'язку, тримаючи їх в руках, так і стосовно пішоходів, безпечніше було б, звичайно,не користуватися навушниками взагалі під час переходу проїжджої частини. Ми рекомендуєм не використовувати навушники, але, на жаль, у правилах дорожнього руху не прописано, що пішохід повинен йти з навушникам чи без.