На деокупованих територіях Харківщини рятувальники ДСНС відновлюють життєдіяльність міст

12.10.2022 09:19   -

За добу з 11 по 12 жовтня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 24 оперативних виїзди. Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 668 вибухонебезпечних предмета.

Рятувальники продовжили забезпечувати мешканців деокупованих міст Куп’янськ та м. Ізюм питною та технічною водою. За допомогою цистерн людям доставлено більше 62 тон води.

У м. Ізюм рятувальники провели аварійно-рятувальні роботи в 5-ти поверховому житловому будинку по вул. Паромна, 6. За допомогою важкої інженерної техніки вони розбирали завали, демонтували зруйновані будівельні конструкції. Також проводились відновлювальні роботи на 3-х об’єктах, де рятувальники влаштовували перекриття дахів та забивали вікна плівкою та іншими будівельними матеріалами.

Продовжувались роботи щодо влаштування переправи та під’їзних шляхів до неї, забезпечення електроенергією водяної свердловини, місць гарячого харчування, тощо.

У м. Балаклія тривали відновлювальні роботи на житловому будинку по вул. Газовиків 31. Надзвичайники перекрили 200 кв.м. даху. Також проводились інші роботи з відновлення нормальних умов життя в місті.