На “Бюджет участия” отобрали 243 проекта

12.07.2018 14:01   -
Автор:
305 проектів, 243 з яких прийняті. Все це про "Бюджет участі" – програма за якою харків"яни пропонують власні ідеї того, як зробити життя у місті кращім та комфортнішим. І перший етап подачі заяв вже завершився. Йде робота над документами у профільних департаментах. Учасники разом с фахівцями готують проекті для винесення їх на суд городян.   
 
Михайло Лазарєв голова Харківської молодіжної ради 
 
Следующий этап – непосредственно голосование за проекты жителями города в сентябре-октябре месяце. И, действительно, это будет такое вовлечение жителей в процесс принятия решений, потому что именно от жителей города Харькова, от судьбы их голосов, будет зависеть решение о распределении 50 миллионов гривен. 
 
Голосування за проекти буде проходити на сайті "Портал харків"янина". Для цього його обновили, враховуючи побажання містян. Кожен харків"янин зможе проголосувати тільки за три ініціативи, які його зацікавлять.
 
Михайло Лазарєв голова Харківської молодіжної ради 
 
Бюджет участия – это в принципе образовательный проект. Почему образовательный? Потому что жители города вовлекаются в процесс принятия бюджета, участия в бюджете. И это максимальное вовлечение и открытость органов местной власти.