На аттракционы в парке Горького можно будет попасть, как по билетам ,так и с помощью карты

25.07.2012 19:08   -
Автор:

Єгипетські піраміди та римський Колізей, лондонський Біг Бен та кораблі Карибського моря. В парку Горького зібрали чимало цікавинок. Вже на вході ця оаза серед великого міста вражає різнобарв*ям квітників. Наразі закінчують головну площу парку, а з першого серпня візьмуться за асфальтування центральної алеї. Зустрічатиме відпочивальників скульптура білки – символ парку. Цей симпатичний гризун супроводжуватиме харків*ян – її зображення буде усюди: і на одязі працівників парку, і на вказівниках, і на сайті парку розваг.  

Лариса Лесняк, пенсіонерка:

-Сравнения нет, замечательный парк, мы ещё надеемся, что там будет дальше, для детей, и игры разные, и всё  мы близко не видели, но надеемся, что замечательн, нам нравится.

Раїса:

-Поскорее хочется, чтоб открыли.

А поки працівники оформлюють сектори. Єгипетська та англійська зони майже готові, а ось з арабською та канадською  трохи запізнюються – творці вирішили ще додати елементів декору. Серце парку Горького – найвище в Україні колесо огляду. Його також тестують, налагоджують  систему управління. Повним ходом іде й облаштування фонтану поряд. Технічно він вже готовий, залишилося оформлення. Наступного тижня вИпробують водограй на дитячій зоні – він зроблений у вигляді слоненят. Та за два тижні усі фонтани будуть готові. Працюють робочі у парку до пізньої ночі. Аби зберегти те, що вже зроблено, встановлюють камери спостереження.

Андрій Шаптала ,керівник проекту реконструкції парку Горького:

-Камеры наблюдения будут следить за основными местами возможного скопления людей, за основными ценностями находящимися в парке, входы и выходы в парк.

Що до атракціонів – їх вже усі привезли, наразі налагоджують механізми управління. Харків"янам, які хочуть бути першими відвідувачами парку радять трохи почекати. Каруселі запустять 23 серпня, на день міста. 

Анастасія Полякова, Євген Карпенко, Харьковские Известия.