“Мы – за Харьков!” Площадь Свободы стали готовить к битве городов-претендентов на проведение “Евровидения-2017”

18.07.2016 16:45   -
Автор:
"Ми – за Харків!" На площі Свободи, яка вже цієї середи стане головним майданчиком телевізійної битви міст- претендентів на проведення головного європейського вокального конкурсу "Євробачення-2017"встановлюють декорації. Величезний напис, за задумом організаторів, повинна побачити вся Україна.
 
Олексій Чубаров директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту
 
Буквы поддержки они 70 метров длинной и 4,5 метра высотой. Минимум 20 рисунков на каждой букве, это дети, которые тоже хотят чтобы Харьков принял "Евровидение-2017". И эти буквы символизируют сплочённость харьковчан и их желание, чтобы такое мероприятие в рамках не только города, но и всей Украины прошло именно у нас. 
 
Цієї середи свято на площі Сводоби буде дуже яскарим та насиченим. На сцені виступатимуть тільки кращі та відомі городяни. Буде і денс-битва танцювальних шкіл міста, свої можливості покажуть стріт-воркаутери та інші екстремали. Щодо музичної програми, то першим на сцені заспіває харківський репер Ліон.
 
Далі на підтримку міста виступить гурт "Pur Pur" та "Танок на Майдані Конго". Надодачу будуть веселі конкурси та мегахвилі позитиву. Це буде одне з наймасовіших свят на площі Свободи, кажуть організатори дійства, які так давно полюбилися городянам.
 
Олексій Чубаров директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту
 
Приглашаю 20 числа в 18:30 прийти на площадь – поддержать Харьков, поболеть, чтобы у нас действительно в городе прошло Евровидение и действительно доказать, что Харьков лучший – самый толерантный, самый открытый и самый достойный город в Украине.