«Ми обов’язково витримаємо всі виклики». Діячі культури Харкова приймають вітання

13.11.2023 18:03   -

Саме вони міцно тримають те, що ворог намагається знищити. Те, на чому базується ідентичність – українську культуру. Вони ті, які палко вірять в майбутнє і розфарбовують ці непрості часи. Харківські митці, музиканти, співаки та віртуози, діячі культури та мистецтва святкують своє професійне свято. І саме зараз, вважають, треба, аби весь світ чув і знав про українське, а українці трималися разом

НАТАЛІЯ ШКУРКО ЗАСЛУЖЕНА АРТИСТКА УКРАЇНИ
Коли ми почали співати для людей, для військових, для просто людей ,- це такий заряд, це така енергетика , такий взаємний обмін цією енергією. І це для артиста це дуже важливо бути почутим. Тому я вважаю, що після вона взагалі підтримує, вона лікує, вона надихає людей і дає нам такий поштовх на життя. Я на своєму місці, я зі своїми людьми, я у Харкові, я дуже люблю своє місто, своїх людей, які разом зі мною, ми така команда і будемо стояти до кінця, до Перемоги.

ОЛЕКСАНДР ІВАНИЦЬКИЙ МУЗИКАНТ, ВІРТУОЗ
Війна звичайно нас всіх змінила і надихає те, що ми працюємо і зараз кожен повинен працювати на своїй ділянці фронту. Тому ми повинні максимально підтримувати людей, максимально дарувати емоції. Як би то важко не було , – це наша справа. І ми повинні людей тримати в тонусі емоційному. Мрія одна – щоб закінчилась війна, щоб ми продовжували створювати і будувати нашу країну, розвивати. Як виявилось, наші діти найкращі, наші люди найкращі, найталановитіші.

Саме на таких відданих, палких до справи, які несуть і творять, вважає міський голова, і тримається країна. Ігор Терехов подякував всім винуватцям свята за любов до Харкова і відданість рідному місту.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Я пишаюсь, що ви разом з харків’янами у Харкові, я пишаюсь тим, що ви робите. Знаєте, наприкінці літа було дуже таке серйозне соціологічне обстеження, що проводив американський інститут республіканський і усі міста України були. І там було одне із запитань, як люди бачать розвиток свого міста, як люди бачать майбутнє свого  міста. Я пишаюсь тим,  що харків’яни сказали – Це культурна столиця України. І це завдяки Вам. І це завдяки Вам і так і буде. Ми обов’язково витримаємо всі виклики, ми обов’язково переможемо, ми обов’язково все будемо будувати і зараз все будуємо. Я дуже вдячен вам за то, що ви робите. Бо коли ми нагороджуємо, коли ви виступаєте. Коли ми разом, люди все це бачать. Я дякую вам, я вітаю вас зі святом. Слава Україні!

ОЛЬГА ПОЛЕЖАКА ЗАСЛУЖЕНА АРТИСТКА ЕСТРАДНОГО МИСТЕЦТВА, СОЛІСТКА ОРКЕСТРУ НА НГУ
Я вважаю, – це мій обов’язок і борг. Тому, що в такі тяжкі часи ми всі повинні зєднатись разом і нести естетику, культуру і красу, щоб у людей було натхнення і радість. І сили виживати в ці часи. Ми всі мріємо про перемогу і щоб, коли була перемога зробити міцний такий яскравий концерт.

МАРІЯ ХОЛОДНА ГОЛОВНИЙ БАЛЕТМЕЙСТЕР АКАДЕМІЧНОГО ТЕАТРУ МУЗИЧНОЇ КОМЕДІЇ
На собі відчуваю місію,-  не дивлячись ні на що підіймати настрій людям, котрі все ж таки тут, все ж з нами, нікуди не поїхали . Розуміючи, що нам всім відбудовувати те, що буде після перемоги і щоб підтримувати цих людей, щоб у нас все вийшло, щоб військові бачили, що ми тут, ми не поїхали . Ми будемо разом далі продовжувати те, що вони там зараз роблять, що перемога буде неодмінно і ми зробимо для цього тут все, щоб людей тут тримати, щоб підіймати їм настрій. Емоційно, психологічно допомагати.

ОСТАННІ НОВИНИ