“Ми можемо бути впевненими”. Харків’яни поділились враженнями про зустріч з Ігорем Тереховим

21.03.2024 14:21   -

Вони виробляють один із найзатребуваних продуктів – хліб та хлібобулочні вироби. Продукцію, яка щодня є на столах у кожного харків’янина. З колективом одного з хлібокомбінатів Харкова зустрівся міський голова Ігор Терехов. Градоначальник ініціював особисто цю зустріч, як і інші аби поспілкуватися із співробітниками. Щоб розповісти чим живе місто, які плани з його відбудови, про безпекову ситуація і головне допомогти людям у вирішенні їх проблем.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Окремо хочу подякувати за ту працю, за ту мужність яка є і за ваше лідерство на ринку хлібобулочних виробів. Хочу подякувати вам за те, що ви робите. Бо без вас неможливо і місто б не жило і хліба б не було, тому дуже вдячний вам, що незважаючи на те, що йде війна, незважаючи на обстріли, незважаючи на ті руйнації, що у вас є, жахливі руйнації. Але ви працюєте і це дуже важливо сьогодні для міста і для регіону в цілому. Тому дуже вдячний вам! 

Окрім відновлення пошкодженого та зруйнованого житлового фонду співробітників хлібозаводу, як харків’ян, цікавило питання відновлення доріг, деякі з яких що після зими опинилися у незадовільному стані.

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Пріоритетом будуть магістралі але внутрішньо квартальні дороги ми теж будемо робити. Ми пережили з вами дуже важку зиму, дуже важку. І сьогодні дуже багато доріг необхідно зробити. Така зима, якою вона була, цикли – плюс-мінус, плюс-мінус, це теж наклало свій відбиток тож сьогодні дуже багато потрібно зробити доріг. Як я сказав пріоритетом будуть магістралі але внутрішньо квартальні дороги, тротуари ми будемо робити.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ЄВГЕНІЯ СПІВРОБІТНИЦЯ ХЛІБОЗАВОДУ
Це дуже необхідний фактор у наші часи, щоб відчувати підтримку місцевої влади. Розуміти, що ми не самі, що в нас є як фінансова так і моральна допомога і у будь який час, за будь яких питань ми можемо звернутися до нашої місцевої влади і бути впевненими у нашій безпеці та завтрашньому майбутньому.

МАРІЯ СПІВРОБІТНИЦЯ ХЛІБОЗАВОДУ
Це дуже необхідна підтримка міського голови. Ігор Терехов – це та людина, яка не покинула наше місто в такий тяжкий час для міста. Місто живе, він любить своє місто, любить мешканців і не забуває про нас.   

ОЛЕКСІЙ СПІВРОБІТНИК ХЛІБОЗАВОДУ
Дуже важлива підтримка нашого голови. Ми всі чекали його. Так як дуже багато людей повертається до рідного міста і їм потрібна наша продукція, яку вони покупають. Тому коли міський голова і наша влада нас підтримує і ми також будемо краще працювати і будемо пишатися тим, що ми робимо для нашої країни.

ОСТАННІ НОВИНИ