“Ми готові своєчасно надавати допомогу ЗСУ”. Комунальники – про підтримку військових

28.11.2023 19:32   -

Коли спільними зусиллями йдуть до єдиної мети – до перемоги. Коли всі, на свої місцях, наближують її не словом, а ділом. Такої, єдиної думки співробітники комунальних підприємств Харкова. Вони тут, в тилу, кажуть, роблять все можливе, щоб місто продовжувало жити та працювати. І в той же час всіляко допомагають військовим. Ось як комунальне підприємство «Благоустрій» м. Харкова», що відповідає за чистоту у приватному секторі.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ВІКТОРІЯ СПІВРОБІТНИК КП “БЛАГОУСТРІЙ” М. ХАРКОВА”
Я все своє життя проживаю у місті Харкові – народилась тут і живу. І розумію, що Харків – одне з тих міст, яке з перших отримало удар від навали російської. Підтримка ЗСУ потрібна постійно – 365 днів в році. Від того, наскільки ми зможемо матеріально, морально підтримувати хлопців буде залежати і наша перемога. Ми всі надіємось на Бога, на ЗСУ та трошки на себе!

ОЛЕКСАНДР СПІВРОБІТНИК КП “БЛАГОУСТРІЙ” М. ХАРКОВА”
Я вірю в перемогу, вірю в ЗСУ і вважаю, що ЗСУ наближає нас до перемоги і ми в цьому допомагаємо! У мене багато друзів насамперед зараз на фронті, виконують завдання бойові на передовій, на «нулі». І я їм бажаю тільки триматися, вірити в перемогу і ми з вами!

ПЕТРО БОНДАРЕНО ДИРЕКТОР КП «БЛАГОУСТРІЙ М. ХАРКОВА»
Комунальне підприємство «Благоустрій міста Харкова» надає допомогу військовим. Так у березні-квітні минулого року на потребу ЗСУ комунальне підприємство передало 2 автомобіля підвищеної прохідності. Також задля забезпечення блокпостів паливною деревиною військовим була передана деревина для обігріву у зимовий період. До того ж ми приймали активну участь в облаштуванні військових укриттів. Якщо виникне потреба в наданні необхідної допомоги ЗСУ, то всі ми готові її надавати своєчасно та в повному обсязі. Тому що ми розумієм, що ця допомога наближує нашу спільну перемогу!

ОСТАННІ НОВИНИ