“Ми чуємо думку лідера нашого міста і це вселяє надію”. Ігор Терехов зустрівся з колективом ХГУ “НУА” (відео)

22.02.2024 13:00   -

Однією великою родиною. Школярі, студенти та педагоги. Харківський міський голова Ігор Терехов зустрівся з колективом Харківського гуманітарного університету «Народна Українська Академія». На заході не було жодного вільного місця. Тим, кому не дісталося місця в залі – слухали мера онлайн. Колектив вишу цікавило багато питань – від комунальних, до відбудови. Особливо те, яким буде онлвленний післявоєнний Харків. Градоначальник зазначив, що все відбуватиметься згідно генерального плану розвитку міста. 

ІГОР ТЕРЕХОВ ХАРКІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА
Ми плануємо, що місто Харків буде чисельністю 2 500 000. Безумовно збереження вишів, як студентське місто – це основа основ. І це ми чудово розуміємо, що для нас дуже важливо зберегти всі наші виші, всі. Для нас головне, щоб були студенти. Крім того, Харків, це буде місто, в якому будуть креативні виробничі технології переважно енергетичного машинобудування і крім цього звісно IT. IT технології, новітні технології і IT сфера, тому це дуже важливий документ. Покроковий план дій на десятиріччя вперед і ми працюємо над цим.

ОЛЬГА ВОЙНО-ДАНЧИШИНА ДЕКАН ФАКУЛЬТЕТУ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ ХГУ “НУА”
Якщо щось трапляється ми буквально через хвилини бачимо новини, де Ігор Олександрович вже на місці. Вже вирішує якісь питання, це дуже важливо, тому що містяни бачать турботу. А хто ще буде?! Ну ще підлеглі йому комунальники, ну це знімаю капелюх, як то кажуть. Працює увесь механізм міський злагоджено! Механізм працює на п’ять! Ця зустріч, на мій погляд, підняла настрій у колективу, ось так!  

РОМАН МАЙБОРОДА ГОЛОВА АСОЦІАЦІЇ ВИПУСКНИКІВ ХГУ “НУА”
Ми чуємо думку лідера нашого міста і ми бачимо його працю протягом цих двох років війни і коли ми чуємо, що він говорить зараз ми розуміємо, які ми маємо перспективи взагалі. Це дуже важливо, це вселяє впевненість у  майбутньому. Не кожен керівник міста може так контактно та близько контактувати з мешканцями свого міста. 

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОЛЕКСАНДР СТУДЕНТ ХГУ “НУА”
Можу сказати, що фраза нашого мера «Харків живе та працює» – це пряме відображення всіх харків’ян, бізнесу та усіх людей, які тут проживають не дивлячись на обстріли, тому що вночі можуть бути обстріли, а зранку вже люди прямують до роботи, на навчання та якісь інші сфери. Рідне місто у нас завжди буде і залишається нашим і ми будемо робити для того, щоб після закінчення війни Харків був студентським містечком, дуже багато промисловості, бізнесу та якісь яскраві парки, індустріальні парки – це для мене надважливо. І я, як майбутнє покоління, буду робити все для цього!

ОСТАННІ НОВИНИ