Мужчина покалечил работника “Харьковэнергосбыта”

12.11.2015 13:19   -
Автор:

Олексій Мельников – електромонтер Салтівського районного відділення енергозбуту. В обов"язки хлопця входить достатньо неприємна робота – відключати боржників від світла. І незавжди люди трапляються адекватні, розповідає Олексій. Від одного неплатника він добряче отримав на горіхи.

Олексій Мельников потерпілий

Долг у него был небольшой. Мы его не отключали, не отрезали, хотели хотя бы пообщаться. Вышел человек, мужчина. У него там все было приготовлено, на нише лежала бита, он ее взял, развернулся, я не успел ни среагировать, ничего, прижал меня и нанес удар в колено.

Після такого спілкування зі споживачем у Олексія на згадку залишилася зламана нога. Тепер юнак на лікарняному. А боржникові загрожує ув"язнення.

Владислав Ганчин слідчий райвідділу поліції Московського району

По данному факту было открыто уголовное производство по ст. 122 УКУ умышленное средней тяжести телесное повреждение. Санкция статьи предусматривает лишение свободы до 3 лет.

Василь Скопенко директор "Харківенергозбуту"

Постараемся принять все усилия, чтобы этот вопрос довести до суда, чтобы человек, который нанес травму, нашему сотруднику, понес заслуженное наказание.

Щоб уникнути неприємностей, в "Обленерго" просять городян вчасно платити за отримані послуги. І нагадують: якщо є заборгованість за електроенергію, спочатку споживач отримує повідомлення і місяць на сплату боргу. Того, хто не розрахується, "Харківенергозбут" відключатиме від електромережі.