Монета за донат для ЗСУ: В Україні оголошують акцію до Дня Незалежності (відео)

24.08.2022 16:15   -

Допоміг армії – можеш отримати пам’ятну та ексклюзивну монету. Національний банк та Приватбанк України запускають акцію до Дня Незалежності. Все що потрібно зробити – взяти участь у благодійному зборі коштів для захисників та захисниць України. Більше деталей – у нашому сюжеті.

Монета за донат для ЗСУ. До Дня Незалежності НБУ та Приватбанк оголошують старт благодійного збору коштів на потреби захисників та захисниць держави. Всі перераховані гроші відправлять на спецрахунок, що призначений для армії. Одже, кожен, хто перерахує кошти, матиме шанс отримати одну з десяти ексклюзивних пам’ятних монет “Ой у лузі червона калина”: п’ять зі срібла та п’ять із нейзильберу.

Монети власноруч підписані Головою Національного банку України Кирилом Шевченком та Головнокомандувачем Збройних Сил України Валерієм Залужним. А після завершення збору коштів – до 2 вересня 2022 року включно – виберуть власників ексклюзивних монет. Організатори кажуть: кількість донатів від однієї людини не обмежена. А більш детальну інформацію можна отримати на сайті Приватбанку.