“Молода людина року”: у Харкові нагородили переможців і лауреатів районного етапу конкурсу (відео)

11.05.2023 10:15   -

Молоді, успішні та амбіційні. Талановита молодь Харкова вже 23-й рік поспіль бере участь у конкурсі “Молода людина року”. Переможців та лауреатів визначають в 11 номінаціях, які охоплюють усі сфери діяльності – спорт, культура, наука, волонтерство, підприємництво.

ОЛЕКСАНДР ВЛАСЕНКО ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ У СПРАВАХ СІМ’Ї, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ХАРКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Цим конкурсом ми намагаємося охопити всю молодь, всі їхні інтереси, всі здобутки, щоб виявити переможців. Це є завдання мотивувати молодь, щоб вони розвивалися, тому що це наше майбутнє, їм відбудовувати і робити нашу країну кращою.

Для визначення переможців враховуються досягнення за минулі роки. Альона Прокопенко отримала нагороду у номінації “Наукова діяльність”. Дівчина займає посаду завідувача аспірантури в “Харківській гуманітарно-педагогічній академії”. А в 2021 році отримала звання доцента кафедри інформатики.

АЛЬОНА ПРОКОПЕНКО ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ У НОМІНАЦІЇ “НАУКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ”
Захистила докторську дисертацію на тему теоретико-методологічні засади педагогічної концепції, адвокації майбутніх учителівю. Дійсно тема дуже актуально, тому що розробляється педагогічна концепція завдяки якій можна здійснювати повноцінний освітній процес. Молодь тримається, місто тримається і ми продвигаємо науку, продвигаємо нашу молодь вперед.

Марта Масленко – інспектор з ювенальної превенції. Займається профілактичною діяльністю, яка спрямована на запобігання вчиненню дітьми кримінальних та адміністративних правопорушень.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

МАРТА МАСЛЕНКО ПЕРЕМОЖЕЦЬ КОНКУРСУ У НОМІНАЦІЇ “ДІЯЛЬНІСТЬ У НЕВИРОБНИЧІЙ СФЕРІ”
Я займаюся безпосередньо з дітками, з нашою молоддю, виховуємо її, підтримуємо, забезпечуємо підтримкою, наснагою, наставляємо на істинний шлях. Я бажаю всім учасникам, щоб вони досягали максимальних вершин і навіть більшого.

Цьогоріч майже 300 учасників подали свої роботи, щоби взяти участь. Конкурс проводиться у два етапи – районний та міський. У першому – вже визначили 83 переможця та 121 лауреата. А вже влітку будуть нагороджені переможці міського етапу.

ОСТАННІ НОВИНИ