Мобільники та ноутбуки. У Київському районі міліціонери затримали двох крадіїв

26.03.2013 18:51   -
Автор:

Один відволікав, заговорював зуби, а другий крав. Саме за такою схемою працювали двоє зловмисників у Київському районі міста Харкова. Їх здобиччю були мобільні телефони, ноутбуки та планшети. Працювали в основному крадії в невеликих магазинчиках і салонах краси. Обирали момент, коли людей у приміщенні не було.

Дарина адміністратор салону краси

-Молодой человек переспрашивал очень часто. Он меня запутал, сам запутался. И ещё человек очень близко подошёл, а второй постоянно отворачивался, я не видела второго человека. Он очень наклонился, чтобы только я его видела. После того он попросил показть комнаты где находятся солярий.

І ось коли адміністратор Дарина пішла показувати солярій одному, другий злодій залишався біля ресепшену… І починав свою роботу. Перший ж не відпускав дівчину ні на хвилину .

Дарина адміністратор салону краси

-Он начал опять спрашивать про абонементы, путанно. Не давая возможности посмотреть, где я телефон оставила. После этого они развернулись и вышли.

Так у дівчини вкрали коштовний мобільний телефон. Спіймали ж правоохоронці грабіжників на гарячому коли ті йшли за новою здобиччю.

Максим Кісельов заступник начальника Київського райвідділу міліції

-Сотрудниками патрульно постовой службы и участковыми инспекторами Киевского райотдела задержаны двое молодых парней, которые занимались систематически кражами мобильных телефонов и ноутбуков. В основном в магазинах на территории города Харькова. В данный момент проводится проверка устанавливаются рынки сбыта похищенного.

За даними правоохоронців молодики вже зізналися у скоєнні близько сорока крадіжок. За законом це передбачає покарання від шести місяців до п’яти років. Остаточне рішення за судом.

Ігор Бескровний