Мэрия планирует выделить больше 6 миллионов гривен на поддержку социально-незащищенных детей

04.12.2019 15:05   -
Автор:
У 2020 році із міського бюджету виділять 6 мільйонів 995 тисяч гривень на виконання Міської комплексної програми "Назустріч дітям" на 2018-2020 роки. Більшу частину цих коштів – 6 мільйонів 725 тисяч спрямують на підтримку центру соціально-психологічної реабілітації дітей, повідомили у профільному департаменті. У цьому центрі перебувають діти з неблагополучних сімей, постраждалі від домашнього насильства та діти, позбавлені батьківського піклування. З вихованцями працюють психологи та реабілітологи.
 
Олександр Малько директор Департаменту служб у справах дітей
 
Центр предназначен для того, чтобы детское сердечко, которое социально-замороженное, чтобы оно оттаяло. Чтобы ребенок понял, чтобы ребенок понял, что есть люди, которые его любят, ценят и которые хотят ему помочь и делают для этого все, потому что к сожалению службы по делам детей, другие службы, причастные к работе с детьми защищают права детей в основном от законных их представителей.
 
Крім цього мерія планує виділити кошти на ресоціалізацію соціально-незахищених дітей та відвідування маленькими харків'янами загальноміських та загальноукраїнських святкових заходів. 
 
Олександр Малько директор Департаменту служб у справах дітей
 
Следующее – это, естественно, на оздоровление и отдых этих детей, которые находятся в данном центре в летний период. А также деньги заложены на перевозку детей, которые наши харьковские, но по той или иной причине оказавшиеся в других городах и областях Украины. Поэтому программа также предусматривает финансирование для перевозки этих детей. 
 
Усі ці питання будуть розглянуті на найближчій сесій міської ради.