Міжнародна IT-компанія допомогла доукомплектувати «Пункт Незламності» у Шевченківському районі (відео)

10.12.2022 13:00   -

У Харкові готують до відкриття ще один «Пункт Незламності» у Шевченківському районі. Доукомплектувати його обладнанням, теплими речами та засобами індивідуальної гігієни допомогла одна з міжнародних IT-компаній. А от пошуком партнерів на майбутнє зараз активно займається КЗ «Офіс реформ Харкова».

Генератори, прилади освітлення, засоби індивідуальної гігієни, теплі речі. Без цього тепер неможливо уявити хоча б один «Пункт Незламності» в Харкові. Проте й знаходити такі речі першої необхідності стає дедалі важче – війна в Україні триває вже багато місяців, настала зима.

ДМИТРО ДАВІДЬЯНЦ ДИРЕКТОР КЗ «ОФІС РЕФОРМ ХАРКОВА»
Наше учреждение «Офис реформ Харькова», в первую очередь, занимается гуманитарными вопросами, которые мы реализовываем вместе с нашими партнерами – украинскими IT-компаниями и объединениями. Это та история, которую мы начали развивать с начала войны. И сейчас, несмотря на то, как вы правильно заметили, интерес немного угасает, у нас есть постоянные партнеры, с которыми у нас налажена постоянная коммуникация.

Серед них, додає Дмитро Давідьянц, і Kharkiv IT Cluster. Саме ця організація допомогла доукомплектувати один із «Пунктів Незламності» у Шевченківському районі.

ТЕТЯНА КУРТОВА КООРДИНАТОРКА ЗАХОДІВ ТА ПРОЄКТІВ KHARKIV IT CLUSTER
Ця гуманітарна допомога від нашого ком’юніті, а саме – від IT-компанії «DataArt». Вона допомагала фінансово. Наше ком’юніті нараховує більше 200 учасників та партнерів. І тому ми звертаємося до них, а вони – раді нам допомогти, тому що це – наша спільна допомога. Харківський IT-кластер, він об’єднує компанії та партнерів.

У подальшому Kharkiv IT Cluster допоможе обладнати ще 5 таких пунктів.

ВОЛОДИМИР КОТКОВСЬКИЙ ГЛАВА АДМІНІСТРАЦІЇ ШЕВЧЕНКІВСЬКОГО РАЙОНУ
Каждый «Пункт Незламності», он не похож на следующий – у каждого есть какая-то изюминка. В этом, где вы находитесь, вы видите, что он абсолютно автономный, как и требовал Харьковский городской голова. Это один из основных пунктов нашего района. Он укрыт, он оборудован генераторами, есть теперь еще и генератор для приготовления еды, для облаштування спальных мест, для получения источников тепла, вне зависимости, что находится снаружи.