Міські шляховики продовжують ремонт покриття по проспекту Ювілейному

17.08.2020 13:22   -
Автор:
З ранку понеділка по проспекту Ювілейному, на ділянці від вулиці Гвардійців-Широнінців до розворотного кола "602-й мікрорайон" було призупинено рух тролейбусів 24 маршруту. Громадський транспорт курсував за іншим, оминачі цю ділянку. Від станції метро "Академіка Барабашова" – далі проспект Ювілейний – вулиця Гвардійців-Широнінців – розворотне коло "Північна Салтівка". Все через оновлення дорожнього покриття. Міські шляховики продовжують ремонт проспекту Ювілейного. Плани на найближчий час – встелити нижній шар асфальтобетону на ділянці від проспекту Тракторобудівників до Салтівського шосе. 
 
Одумамвен Фелікс Оморуна виконроб
 
Месяц назад мы закончили участок Гвардейцев-Широнинцев – Тракторостроителей с сегодняшнего дня мы продолжаем с Тракторостроителей до Салтовского шоссе. В течении этого времени мы проводили замену старого борта на новый, колодцы дождеприёмные, их корпуса. Чтобы хорошо вода текла. В тоже время мы проводим работу на остановках, обустройство остановок, где мы понижаем борта для удобства пассажиров выходящих из троллейбусов и автобусов и общественного транспорта. 
 
На час проведення робіт окрім змін у русі громадського транспорту відбулися такі і для автівок зокрема. Всіх пустили по одній з вільних смуг від виконання робіт. На ділянку у більш ніж 700 метрів найближчим часом буде вкладено більше 1 000 тонн асфальтобетонної суміші. У найближчих планах і оновлення іншої полоси проспекту Ювілейного, додають шляховики. Припускають, що це буде наступного тижня. Комунальники підуть з обратного боку у напрямку Гвардійців-Широнинців.
 
Одумамвен Фелікс Оморуна виконроб
 
Старый асфальт будем фрезеровать, т.е. будем снимать разрушенный асфальт. Производить замену борта, смотровых колодцев, чтобы все требования руководства были осуществлены. В дальнейшем мы тоже будем организовывать движение так же как и сегодня. Только по одной полосе будет движение. Поэтому мы просим пассажиров, просим всех участников движения о том, что будут неудобства. Будет препятствие движения. От имени руководства и сам лично прошу вас с пониманием относится ко всем неудобствам. Ведь в дальнейшем всё будет хорошо и качественная дорога будет обустроена и обеспечена.