Міські шляховики оновлюють покриття по вулиці Плановій та Дудинській

31.07.2020 14:44   -
Автор:
Черговий об'єкт у харківських шляховиків. Вулиця Планова, що у Новобаварському районі. Ця дорога доволі популярна у містян, бо з'єднує мікрорайон Баварії з центром міста. Тож щодня нею колесять тисячі легкових машин, маршрутки та тролейбус 11 маршруту. Через велике навантаження покриття доволі сильно пошкодилось, воно пішло хвилями. Тож через чисельні прохання людей було вирішено оновоити покриття цієї вулиці. ))
 
Сергій Головня майстер КП "Шляхрембуд"
 
В наших планах сегодня заасфальтировать улицу Плановую площадью 2 500 квадратных метров и так же в данный момент происходит асфальтировка улицы Дудинской на участке от проспекта Любови Малой до улицы Плановой. Площадь составляет 2 500 асфальта. На двух объектах – 5 300 метров квадратных. Это примерно 560 тонн. 
 
Як тільки но, шляховики закінчать асфальтування, додає Сергій Головня, буде нанесена дорожня розмітка. Також комунальники проводять і підсипку доріг у приватному секторі Новобаварському районі. Роблять вони це відходами холодного фрезерування.
 
Сергій Головня майстер КП "Шляхрембуд"
 
В ближайших планах у нас улица Свинаренко на участке от проспекта Новобаварского до улицы Калинина. Площадь ремонта составляет примерно 6 000 метров квадратных.  Во время проведения работ по улице Свинаренко будет ограничено движение транспорта, но об этом мы предупредим заранее.