Місячне затемнення: сьогодні очікуємо на яскравий фінал «коридору» літніх затемнень. ВІДЕО

16.07.2019 16:19   -
Автор:
Місячне затемнення відбудеться в ніч з вівторка на середу, 17 липня, в 00:31 за київським часом. Максимальної фази воно досягне о 00:40, після чого настане фаза повного місяця.
 
Побачити незвичайне явище зможуть жителі Південної Америки, Африки, Азії, Австралії, а також більшої частини Європи, в тому числі і в Україні.
 
17 липня 2019 року в небі також можна буде побачити «кривавий Місяць» — супутник Землі набуде незвичайного жовто-червоного відтінку. На відміну від сонячного затемнення, яке відбулося 2 липня, місячне буде частковим.
 
Астрологи зазначають, що в дні місячного затемнення слід бути обережними зі своїми думками і намагатися позбутися від негативу, а жадібність або егоїзм призведуть до великих невдач. 17 липня радять позбавлятися від всього, що пригнічує – тривожних думок або негативних подій. Це стосується стосунків, зміни місця проживання, роботи та навіть непотрібних речей. Місячне затемнення впливає на всіх по-різному — багато людей в цей період відчувають прилив сил, однак будьте обережні і не витрачайте забагато сил в своїх починаннях. Впевненість і контроль ще ніколи не підводили.
 
У цей день астрологи категорично не радять брати в борг і позичати, тому що ці фінансові питання ще довго не дадуть вам спокою. Місячне затемнення також часто провокує виникнення сварок і конфліктів — намагайтеся їх уникати.
 
Місячне затемнення — дивитися: