Минздрав приглашает к откровенному разговору в соцсетях

08.10.2019 12:48   -
Автор:
Про програму уряду, про розпочатий аудит роботи Мінохорони здоров"я та Національного інституту раку, про перевірку державного підприємства “Медичні закупівлі”, Охматдиту, Центру ендокринної системи, про фінансування первинної ланки медицини та загалом про реформу охорони здоров’я – всі ці питання мінстерка медичної галузі пропонує обговорити онлайн і запрошує українців до відвертої розмови. Зазначає, мовляв дії новопризначеної команди відомства вже  критикують, тож і готова розтавити всі крпки над "І". 
 
Зоряна Скалецька міністр охорони здоров’я України 
 
Перші кроки нової команди викликали бурю емоцій та породили десятки фейків про згортання реформи, корупційні схеми, політичний тиск і переслідування державних службовців. Прийшов час поговорити та вщент зруйнувати фейки. 
 
Я готова до відвертої розмови та намагатимусь відповісти на максимальну кількість питань, що стосуються результатів роботи міністерства за перший місяць, нашу стратегію і подальші кроки, актуальні та робочі питання. Лише правда і відвертість повернуть довіру до держави та викрити фейки.  ))
 
І це вже буде друга онлайн зустріч міністерки. У вересні вона спілкувалася з українцями в прямому ефірі на тему "Захист прав пацієнтів". Тепер же постануть інші запитання, які всі охочі можуть залишити в дописі на офіційній сторінці Мінохорони здоров"я у соцмережах або електронній скринці відомства. Зоряна Скалецька відповість на них в форматі відеоблогу. А призначена зустріч на 11 жовтня.