Міліціонери затримали шахрайку, яка полювала за золотими прикрасами малолітніх дітей

30.10.2012 16:55   -
Автор:

Псевдо-співробітницю міліції приваблювало все золоте. Різноманітні прикраси та вироби з дорогоцінних металів вона отримувала обманним шляхом, забираючи коштовності у школярів. Орудувала шахрайка поблизу навчальних закладів у Фрунзенському та Комінтернівському районах Першої столиці.

Ігор Сенчук начальник кримінальної міліції Харкова

-Она подходила, выбирала малолетних девочек, у которых возраст 2001 – 2005 года рождения. Выбирала, смотрела, сначала высматривала. Потом провожала, говорила – "Вы знаете, я сотрудник милиции. Была совершена кража, точно такие же серёжки были украдены у девочки из соседней школы или из соседнего класса".

Дітям шахрайка пропонувала мовчати, щоб їх не запідозрили у крадіжці. Самі ж прикраси псевдо-міліціянтка забирала і зникала у невідомому напрямку. Вже потім, батьки дома помічали, що у їх чад відсутні золоті сережи та ланцюжки. Батьки звернулися до міліції. Був складений фоторобот злочинниці. Як виявилося у процесі слідства, випадки крадіжки були не поодинокі. Всього у двох районах було зафіксовано 14 таких. Все забране у дітей жінка здавала до ломбардів за паспортом свого співмешканця. Гроші використовували на наркотики. Які вони разом потім вживали. Та зараз у відношенні злодійки порушений ряд карних справ. Сама вона затримана і перебуває в СІЗО. Подальшу долю двадцяти двох річної жінки тепер буде вирішувати суд.

Ігор Бескровний Харьковские Известия