Международный мотопробег «Побратимское колесо» стартовал

24.06.2016 12:58   -
Автор:
Харківські байкери готуються до від'їзду в Європу. Вони кортежем, у супроводі поліції, вирушають у мотопробіг "Побратимське колесо". Він щорічно проходить під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса та за підтримки Департамету міжнародного співробітництва. Для міста цей захід вже встиг стати традиційним після того, як Харків отримав Приз Європи у 2010 році.
 
Валерій Резчик заступник начальника Юридичного департаменту
 
В 2010 году, за активную международную деятельность и продвижение европейского единства, Харьков получил почетный приз – Евро-приз. В связи с этим событием, в 2010 году лучших учеников города Харькова было отправлено автобусом по всем городам-побратимам, городам Европы. Мы хотим на сегодняшний день продолжить эту добрую традицию. И показать, что наш город Харьков цветущий, процветающийся, мирный. У нас всегда ворота города Харькова открыты для гостей города!
 
За кордоном харків'яни влаштують виставку фотографій сучасного Харкова, проведуть зустрічі в меріях міст-побратимів і налагоджуватимуть співпрацю з місцевими мотоклубами. Повернутися до рідного міста учасники мотопробігу планують 7 липня.