Международный экономический форум

08.09.2012 21:42   -
Автор:

 Михайло Добкін ,голова Харківської обласної державної адміністрації:

-Я мечтаю, чтоби єтот форум в ближайшее время біл площадкой для чиновников только лишь в момент приветствия гостей, а потом здесь должні біть абсолютно бизнес-дисскусии, здесь должні біть примері успешніх историй, реализованих на территории Харькова и Харьковской области, в Украине, здесь должні біть интересніе примері, здесь должно біть то, что обогатит каждого участника, даст возможность поделиться своими достижениями и почерпнуть что-то новое.

Залучати ж фахівців з українських та іноземних компаній для підвищення ефективності спільної роботи тепер будуть не лише обласна та міська влади. А й консалтингова компанія Прайс Вотерхаус Куперс Юкрейн. Під час економічного форуму з нею був підписаний меморандум про співпрацю. В його рамках сторони будуть ділитися пропозиціями, проводити конференції та семінари в Україні і за кордоном для реалізації інвестиційних проектів регіону. Та вже на цьому форумі 23 найкращих інвестиційних проекти в різних галузях отримали визнання. І переможцям міжнародного конкурсу «Харківські ініціативи» вручили нагороди.

Михайло Добкін ,голова Харківської обласної державної адміністрації:

-Сегоднешнее  награждение – єто подтверждение віступления всех чиновников, которіе говорили о главенствующей роли в развитии и истории Харькова и нашего региона и сегодня большинство инновационніх проектов біли лучшими у тех, кто єтим заниактся профессионально, у науки, теперь слово за бизнесом. Теперь должен подойти бизнес, реализовать на практике, создать новіе рабочие места, заплатить налоги и двигаться дальше.

Завдання ж влади при цьому, каже губернатор, створити умови для роботи бізнесу. Зробити їхню роботу комфортною. І тут такі форуми знов стануть у нагоді, адже це майданчик, де бізнесмени можуть напряму поспілкуватися з владниками і запропонувати своє бачення шляхів розвитку малого та середнього бізнесу.