“Металіст 1925” здобув вольову перемогу на виїзді. ВІДЕО

30.09.2019 11:41   -
Автор:
У післяматчевому коментарі головний тренер "Металіста 1925" Андрій Демченко розповів, що гра була важкою: "Ми прекрасно розуміли, куди їхали, суперника дуже ретельно вивчали. Команди із Західної України вдома "кістьми лягають" та їх дуже підтримують уболівальники – так і сталося. Після своєї помилки пропустили перший гол: на фланзі втратили м'яч, контратака та нам забили. Добре, що команда продовжила грати, а не опустила руки. Забили, потім вдруге… Були гарні нагоди, могли доводити перший тайм до великого рахунку, але так сталося, що знову припустилися помилок, дали зробити навіс та нападник франківців випередив нашого голкіпера. Ми дали супернику можливість повірити у себе та повернутися до гри. У другому таймі "Прикарпаття" пішло великими силами вперед, притиснуло нас до власних воріт. Звісно, той, хто відбивається, має багато моментів біля своїх воріт. Тому господарі мали нагоди, аби забити. Для нас це була важка гра. Але ми перемогли і робимо все, щоб перемагати у кожній грі".
 
Арбітр – Денис Резніков (Кам'янське)
Асистенти арбітра – Андрій Приймачук (Рівне) та Богдан Хімич (Київ)
Четвертий арбітр – Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Едуард Валенко (Львів)
 
"Прикарпаття" (футболки зелені): Новак, Радульський, Бочкур (к), Француз, Конкольняк, Оринчак, Борисевич, Боришкевич (Кузьмин 46), Януш (Худобяк 77), Цюцюра (Дербах 59), Дитко
 
Запас: Піцан, Ковальчук, Яневич, Пастух, Шпирка, Геник, Солдатенко, Хома
 
Головний тренер – Володимир Ковалюк
 
"Металіст 1925" (футболки сині): Сидоренко, Жук, Поспєлов, Цвіренко, Кравченко, Кольцов, Савін (Єрмоленко 67), Ямполь, Шершень, Романов (Єрмошенко 87), Давидов (к) (Прядун 58)
 
Запас: Дьяков, Коваленко, Жданов, Стороженко, Дмитренко, Лукас
 
Головний тренер – Андрій Демченко
 
Голи: Цюцюра 11, 45+2 – Поспєлов 24, Романов 36, Ямполь 59
 
Попереждення: Боришкевич 16, Дербах 71, Оринчак 86 – Прядун 62, Шершень 65, Поспєлов 78, Романов 83, Кольцов 86
 

Відеоогляд матчу "Прикарпаття" – "Металіст 1925" – 2:3