Мешканці Новобаварського району зібрали кошти для спецпідрозділу «KRAKEN»

04.12.2023 12:55   -

Поки вони б’ються за кожен метр рідної землі, вони, в тилу, підтримують життєдіяльність міста, району, лікарень та шкіл. І при цьому вважають своїм обов’язком допомагати військовим. У Новобаварському районі підбили підсумки чергової акції на підтримку оборонців країни. Для спецпідрозділу «KRAKEN» новобаварці зібрали більше 750 000 гривень.

АННА УЧЕНИЦЯ
Ми брали участь у акції «Якщо кожен допоможе – Україна переможе!», ми були ініціаторами даної акції. Ми допомагали, створювали обереги, листівки, ми намагалися підтримувати моральний дух наших дівчат захисниць, хлопців захисників, тому що ми вважаємо, що це дуже важливо. А як може бути інакше?! Ми намагаємося зробити все, що є в наших силах. Ми збираємося, ми долучаємо до цього адміністрацію нашого району і вона нас підтримує. Ми долучаємо до цього наших батьків, адміністрацію нашого ліцею, адміністрації ліцеїв та інших шкіл. Ми хочемо бути корисними тим, хто допомагає нашому місту, виборює нашу свободу ціною власного життя.

ІННА САВЧЕНКО ГОЛОВА БАТЬКІВСЬКОГО КОМІТЕТУ
Хлопці знають за кого, за що вони боронять. Вони знають, що ми їх підтримуємо і чекаємо вдома живими та здоровими. Незалежно від того хто на передовій. Є такі випадки, що ніхто не воює, але родини завжди донатять. Я дуже поважаю і дякую таким людям. Є родини, в яких багато членів родини воює. Є родини де є і загиблі вже. Навіть діти вже розуміють, що треба вже щось зв’язати, щось склеїти, щось зробити щоб продати і все ж таки щоб задонатити нашим хлопцям.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ТЕТЯНА ЦИБУЛЬНИК ГОЛОВА АДМІНІСТРАЦІЇ НОВОБАВАРСЬКОГО РАЙОНУ
Хочеться вам сказати одне – бережіть себе, а ми на своєму фронті будемо робити можливе і неможливе. І допомагати вам, ЗСУ, усім, щоб якнайскоріше настала довгоочікувана перемога.

ЄВГЕНІЙ ТКАЧЕНКО ПРЕДСТАВНИК СПЕЦПІДРОЗДІЛУ «KRAKEN»
Дуже важлива підтримка від харків’ян. Наприклад, ця ініціатива мешканців Новобаварського району, яку підтримала голова Новобаварського району. Дуже дякуємо батькам, які долучались дуже активно, зібрали дуже значну суму. Яку ми плануємо витрачати, скоріш за все це будуть дрони, які зараз дуже ефективні і дуже гарно себе показують у знищенні ворожої техніки та прилади нічного бачення. Дуже приємно, несподівано, що дуже багато дітей долучалось до цього збору для нашого спецпідрозділу. З нашого боку велика шана та подяка за таку значну допомогу в такий нелегкий час. Особливо це дуже приємно, коли ти розумієш, що майже кожен мешканець Новобаварського району приймав участь і допомагали збирати кошти у різному вигляді. Аукціони, якісь я чув були. Це дуже круто насамперед.

ОСТАННІ НОВИНИ