Мер зустрівся за ветеранами Жовтневого району

06.04.2012 17:46   -
Автор:

Вивезення сміття, робота ліфтів, благоустрій території, ремонту доріг, тротуарів та дахів.
Ветерани часто звертаються за матеріальною допомогою на медичне обслуговування. Але це зайве, бо у Харкові вже кілька років реалізуються програми, згідно яких всі операції для них – безоплатні. Багато нарікань у городян і на компанії кабельного телебачення, що зруйнували більшість міських під’їздів, прокладаючи власні мережі.

Анна Волкова мешканка Жовтневого району

 
Мне хотелось бы чтобы сегодня, или как-то еще решился вопрос о том, чтобы руководители жилкомсервиса встречались хотя бы один раз в месяц с жителями дома, хотя бы с инициативной группой

Міський голова зобов’язав керівництво Жилкомсервісу проводити регулярні зустрічі з харків’янами. Повідомляти про хід запланованих робіт, тримати на контролі, як провайдери кабельного телебачення виправляють шкоду завдану будинкам харків’ян і не тільки.  Більш того, комунальні служби, нагадав мер, не господарі будинків, а виконавці послуг. Тому постійний контроль, з боку людей може змінити ситуацію на краще.        

Геннадій Кернес Харківський міський голова

Мы должны создать систему с вами, чтобы эта система работала, не просто от случая к случаю, от выборов к выборам, а чтобы мы жили в городе в котором вы будете чувствовать себя в безопасности и знать, что если эта дорога, к примеру, треснула или там появилась яма, то через определенное время вы увидите что этого нет потому что ее будут обслуживать. Вот в чем наша задача.

Всі заяви та звернення, що надійшли меру під час зустрічі, будуть передані відповідним службам і контролюватимуться міською владою. Через три місяці, пообіцяв мер, наступна зустріч розпочнеться саме зі звіту комунальників. Ось тоді харків’яни і виставлять їм ту оцінку на яку вони заслуговують.