Мер Харкова повечеряв із мусульманами міста: про що говорили

05.04.2024 18:58   -

Мер Харкова Ігор Терехов взяв участь у іфтарі – вечері, що проводять під час священого для мусульман місяця Рамадан. Міський голова подякував представникам мусульманської громади за підтримку Харкова під час війни.

ХАДЖАЛІ МУХАММЕД АЛІ ІМАМ КАПЕЛАН
Ми дуже раді, що у нас є такий голова, який займається громадами, який займається релігійними громадами, національними громадами. Ми сподіваємось, що ми будемо так само, як ми зараз тут разом, будемо продовжувати робити всі справи разом. Якщо у нас будуть якісь запитання ми будемо звертатись – ви нас почуєте. Так само, з іншого боку, якщо вам щось потрібно буде – ми будемо відповідати на ці вимови.

Ще одною темою розмов на зустрічі стала теперішня ситуація у Харкові. Протягом тижня місто живе в умовах постійних обстрілів. Втім, не зважаючи на обмеження електроенергії, всі міські служби працюють та забезпечують функціонування міста.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ШАХАБИДИН ЮСУПОВ ДИРЕКТОР ХОО «УЗБЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР»
Моя идея, и будем молится, потому что священный месяц Рамадан – всё, что мы говорим Аллах одобряет. И поэтому я считаю, что надо делать так, чтобы у нас всё было своё. Вот тогда мы не будем от кого-то зависеть, потому что сейчас рубильник, нужно от Киева, чтобы получили этот рубильник. Вот после «прилётов» все звонят: «Давайте мы вам поможем!», та у нас говорит: у нас светофоры работают. Они все удивляются. Почему? Потому что это мэрия, наш город, хозяин – они делают.

Представники громадської організації відмічають, оперативна робота міських служб після кожного ракетного удару помітна не тільки жителям Харкова, а і громадянам інших країн світу. За життям прифронтового мегаполісу слідкують та бачать те, як працює муніципалітет.

ШАХАБИДИН ЮСУПОВ ДИРЕКТОР ХОО «УЗБЕЦЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ЦЕНТР»
Наши земляки из Ташкента вам большой, большой салам передали и сказали. Я же часто снимаю видео. Они говорят, свет есть. Я им показываю как дорога убирается, как заматывается. Они говорят: что за народ такой? Я говорю война у нас, а проблемы у них. Потому что аномальное тепло – света нету, аномальный холод – света нету. А у нас война, бомбят – у нас всё есть. Почему, потому что благодаря харьковчанам. Харьковчане выбрали своих и они это делают. Мы друг о друге заботимся и думаем каждый день, чтобы у всех было хорошо, в том числе и у нас.

ОСТАННІ НОВИНИ