Меморандум про співпрацю

25.09.2012 19:08   -
Автор:

Євгенія Кутнова кореспондент

-Вирішувати усі нагальні проблеми в місті – праця спільна. Такої думки дійшли різні громадські організації. За підтримкою звернулись до народного депутата України Ірини Бережної. Зміцнили зв"язки, підписавши меморандум.

На зібранні – і лікарі, і вчителі, і ветерани, і студенти. До підписання документу залучились й відповідні установи. Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Бандурка говорить: вже чітко окреслили напрямки співпраці із народним депутатом України Іриною Бережною. Це і освіта, і наука, і правоохоронна діяльність та соціальна робота.

Олександр Бандурка ректор Харківського національного університету внутрішніх справ України

-Це як такий стратегічний план нашого співробітництва у кількох площинах: і в підготовці законопроектів та їх просування до прийняття, організація навчально-методичної і виховної роботи, оскільки Ірина Григорівна є й працівником нашого університету.

Сама народний депутат України Ірина Бережна впевнена – коли є зворотній зв"язок із людьми, тоді є і результат.

Ірина Бережна народний депутат України

-Мы действительно договорились о  сотрудничестве, в том числе по разработке законопроектов, целью которых является защита прав и свобод харьковчан. Уже сегодня идет очень активная, системная работа по разработке определенных законопроектов. Основная цель- это работа на благо харьковчан, работа для Харькова, работа для людей.

Євгенія Кутнова, Євген Карпенко.Харьковские Известия