Медпрацівників студентської лікарні привітала Ірина Бережна

12.06.2012 22:37   -
Автор:

90 років для історії, вік не такий значний, проте для лікарні і колективу – це ціла епоха. Міська студентська лікарня святкує ювілей. Вже майже сторіччя вона допомагає студентам бути здоровими.
 
Катерина старший лаборант клінічної лабораторії Харківської міської студентської лікарні

-Я 15 лет работаю в этой больнице, это для меня большой праздник. Тем более, что он всегда торжественно и искренне проходит в нашей больнице

За сумлінну працю і високий професіоналізм найкращих працівників лікарні нагородили почесними грамотами Харківської міської ради.

Світлана Горбунова-Рубан заступник Харківського міського голови з питань соціального захисту населення

-С наступающим Днем медицинского работника, с профессиональным праздником не только тех, кто лечит, но и тех, кто лечится

Студентська лікарня за роки свого існування наростила потужну базу. Нині їй немає рівних в Україні серед медзакладів подібного профелю. Родзинками установи по праву вважаються сучасний діагностичний центр і центр психологічної допомоги студентам. Куди вихованці вишів можуть прийти і цілком анонімно розповісти людині в білому халаті про свою проблему. Народний депутат Ірина Бережна від такого потенціалу у захваті і обіцяє закладу поклопотати перед президентом, щоб його включили до пілотного проекту з реформування медичної галузі.

Ірина Бережна Народний депутат України

-То к чему страна только-только подходит, в вашей клинике давным-давно даже десятилетия назад уже практически все реализованы и вы уже флагманы в этом. И я уверена, что мы будем добиваться совместно, чтобы вы стали пилотным проэктом экспериментальным, именно в городе Харькове.

А це гарантуватиме медзакладу додаткове фінансування і осучаснення, в тому числі останніми зразками медтехніки.

Олена Мітясова, Віктор Ноздрачов, Харьковские Известия