Медиков Дергачевского района поздравили с профессиональным праздником

13.06.2019 13:36   -
Автор:
Заступники голови Харківської облдержадміністрації Анатолій Бабічев та Вадим Данієлян
з робочою поїздкою район відвідали Дергачівський район. У рамках візиту вони взяли участь в урочистому заході, присвяченому Дню медичного працівника. Анатолій Бабічев передав учасникам свята вітання від голови ХОДА Юлії Світличної.
 
Анатолій Бабічев заступник голови Харківської обласної державної адміністрації
 
Дуже багато хто вітає медичних працівників, лікарів, медичних сестер лише у цей день, вважаємо, що це несправедливо. Команда обласної державної адміністрації  та особисто керівник області Юлія Світлична щоденно приділяє увагу  поліпшенню умов роботи медичних працівників.
 
Анатолій Бабічев також зазначив, що впродовж останніх років в області проведено багато ремонтних робіт у медичних закладах, які чекали на це десятиліттями. Сьогодні ж в регіоні будуються нові амбулаторії, заклади оснащуються сучасним медичним обладнанням.
Вадим Данієлян у своєму виступі акцентував увагу на тих відновлювальних роботах, які проводяться саме у Дергачівському районі.
 
Вадим Данієлян заступник голови Харківської обласної державної адміністрації
 
Дергачевскому району уделяем особое внимание. Приехали, увидели красивый стадион, который сделали. Мы строим у вас две сельских амбулатории, ремонтируем больницу, поликлинику. И самое важное для нас – это дорога Дергачи-Казачья Лопань. Вы знаете, столько было обращений и Юлия Александровна Светличная вызвала – поставила задачу и посмотрите – сейчас ее делают. 
 
Під час заходу заступники голови облдержадміністрації вручили почесні відзнаки ХОДА заслуженим працівникам медичної сфери Дергачівщини.
 
Катерина Титоренко сімейний лікар Солоницівської амбулаторії 
 
За последний год у нас очень положительные изменения: закупили компьютеры, то есть теперь у нас у каждого семейного врача есть компьютер ксерокс полностью вся материальная база у нас есть.
 
Після святкового заходу заступники голови ХОДА також поспілкувалися з громадою Дергачівщини та обговорили питання, пов’язані з розвитком міста та району.