Медицинское обслуживание и в Великобурлукском районе

25.10.2012 19:21   -
Автор:

Ось так гуртом у селі Велика Бабка мешканці зустрічаються не часто. Тепер привід є – занадто багато накопичилось проблем. І по приїзду керівництва Чугуївського району та народного депутата України Дмитра Шенцева всі непроти розказати про наболіле. 

-Чтобы газификация всё таки была продолжена и взяли во внимание нашу улицу.

-Возле каменной там такая дорога разбитая. 

-Вот лично на нашей улице Юбилейной почти не бывает воды. Мы каждый раз звоним дайте нам пожалуйста воду.

-Звоню на почту, на почте снят телефон. У нас закрыт аптечный киоск.

Такі питання, каже народний депутат, чує не вперше, їх ставлять йому чи не в кожному селі. Тож, упевнений, підходити до їх вирішення треба комплексно і на державному рівні. 

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Мы будем добиваться отмены вот этих требований по аптечным пунктам, для того, чтобы дать юридическую возможность при каждом пусть даже самом маленьком ФАПе но сохранить аптечный киоск. Что касается ремонта дорог, сделать всё одновременно невозможно. Сегодня идёт ремонт центральных дорог, но потихоньку, постепенно будем переходить и к сельским дорогам тоже. 

А поки дорослі обговорювали як вирішувати життєві проблеми, маленькі жителі ВЖЕ раділи нововведенням. В їх селі було побудовано сучасний дитячий майданчик.

Анастасія Семенова учениця Великобабчанського НВК

-У нас никогда такого не было. Мы хотим чтобы дети здесь веселились и никуда не ходили, чтобы они были радостные. 

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Мы просто стараемся исполнить наши обещания. Мы обязательно будем продолжать эту работу, потому что дети это наше будущее. 

Виконано і ще одну обіцянку. У Чугуївському районі у Клугино-Башкирівській школі відкрили нову сучасну ігрову кімнату. Раніше цій малечі під час перерви, кажуть вчителі, просто нікуди булО подітися. Тепер задоволені і батьки, і педагоги. Нардеп в свою чергу запевняє, тільки ось така спільна робота може і в подальшому приносити користь.    

Дмитро Шенцев народний депутат України

-Программы, которые мы намечали, они в реализации и их очень много. Позитивная работа, позитивные решения есть уже сегодня. Ежедневный труд наш общий – это единственная возможность изменить нашу же жизнь к лучшему. 

Домовились про співпрацю і з медиками Великобурлуцького району, яким Дмитро Шенцев опікується як народний депутат. Лікарі не приховують проблеми є. Ця районна лікарня найвіддаленіша від райцентрів – 60-т кілометрів від Чугуєва, Вовчанська та Куп'янська, тут не вистачає і фахівців, і сучасного устаткування. Та сьогодні воно дещо поповнилось – двома сучасними масажними столами і обладнанням для машин швидкої допомоги. Втім, задача більш глобальна, каже нардеп, на селі треба розвивату інфраструктуру і забезпечити заклади, в тому числі і медичні, гідним фінансуванням, і саме у цьому полягає подальша робота парламентарів.

Анжела Сушко, Євген Карпенко, Харьковские Известия.